Ecologie la nivel inalt. Parlamentarii vor primi bugetul pe 2009 pe CD

  0
  365

  Bate-un vant de economie si prin Parlament. Tocmai de aceea, senatorii si deputatii vor primi bugetul pe 2009 pe un CD. Altfel, proiectul ar fi „consumat” peste trei tone de hartie, pentru imprimare.
  parlament
  Cei mai multi au fost de acord sa protejeze planeta si padurile, dar sunt si colegi nemultumiti. Cred ca aceasta masura va dubla cheltuielile. Tot pentru economie, alesii vor calatori cu avionul doar la clasa „economic”.

  S-a hotarat: alesii vor primi cate un CD pe care sa-l studieze. Nu vor putea face insa modificari pe text. Pentru asta, trebuie sa printeze pe banii lor textul. Asa ca apare o o cheltuiala in plus.

  Ce nu stie domnul deputat – boboc in bancile Parlamentului – este ca, fizic, bugetul cantareste 8 kg si are cateva mii de pagini. Mai exact, daca fiecare parlamentar primeste bugetul printat se aduna 3,7 tone de hartie, in final…maculatura.

  Parlamentarii, adepti ai curentului ecologist, sunt de acord sa aiba doar un CD. Altii sunt ingrijorati pentru mainile si spatele consilierilor care ar trebui sa care sute de volume.

  Guvernul va discuta, joi, proiectul de buget pe 2009, urmand ca Parlamentul sa-l dezbata pe articole, la inceputul sesiunii.

  Sursa: Stirile PRO TV

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.