Opel reduce pretul ecologicului Ampera la 39.900 euro

  Opel reduce pretul ecologicului Ampera la 39.900 euro
  Opel reduce pretul ecologicului Ampera la 39.900 euro

  Tarif mai mic la achizitia electricului Opel Ampera. Pe piata romaneasca pretul modelului ecologic a suferit ajustari semnificative. Pretul de lansare este fixat acum de la 39.900 de euro cu TVA.

  Opel aduce vesti bune pentru iubitorii masinilor ecologice. Incepand din septembrie modelul inovativ Ampera poate fi achizitionat pe piata romaneasca la un tarif de baza mai mic. Pretul este fixat la 39.900 de euro cu TVA.

  In dorinta de a cuceri noi clienti, Opel a aplicat aceiasi masura si in alte tari europene.

  ”Producatorul german reduce semnificativ pretul de achizitie al Ampera ca impuls pentru acest tip de mobilitate ecologica ce nu este suficient raspandita.”, anunta oficialii marcii germane.

  Ampera utilizeaza un sistem de propulsie dual compus dintr-un motor pe benzina de 1.4 litri de 86 de cai putere ce se comporta si ca un generator de energie, furnizata motorului electric de 150 de cai putere si puternicelor bateriilor litiu-ion puternice de 16 kWh. Conceput sa acomodeze patru persoane, modelul ecologic de la Opel poate parcurge distante cuprinse intre 40 si 80 de kilometri in modul pur electric.

  In modul de autonomie extinsa se poate rula peste 500 de kilometri, fara sa fie necesara oprirea pentru realimentare. Acesta este activat atunci cand bateria a atins nivelul de incarcare minim, unitatea electrica de propulsie fiind alimentata cu energie de un generator actionat de motorul pe benzina.

  Premiat cu titlul ”Masina Anului 2012 in Europa”, modelul Opel Ampera a fost unul din cele mai bine vandute automobil electrice pe piata europeana.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *