Array

Opel va expune la Geneva si o bicicleta, o interpretare proprie a acestui tip de mobilitate ecologic

Opel va expune la Geneva si o bicicleta, o interpretare proprie a acestui tip de mobilitate ecologic

Opel va expune la Geneva si o bicicleta, tribut platit primilor ani de existenta ai constructorului german, dar si o interpretare proprie a acestui tip de mobilitate ecologic, anunta automarket.ro.

Cu ocazia aniversarii celor 150 de ani de existenta, Opel isi propune sa rememoreze anii in care producea biciclete la Salonul Auto de la Geneva. Constructorul din Russelsheim va expune la standul sau si o propunere nemotorizata, o bicicleta futurista, care cinsteste memoria lui Adam Opel si eforturile sale de la inceputurile companiei.

Botezata “RAD e”, bicicleta pe care o vom vedea la salonul elvetian este un studiu de design futurist, electric, capabil sa ofere o noua idee de mobilitate urbana. RAD e a fost construita dupa principii din lumea auto, ingloband in primul rand filosofia de design Opel: linia de bumerang intalnita pe Ampera si pe conceptul RAK e.

Bicicleta functioneaza cu o unitate electrica de 250 de wati, gata sa ofere suport motorizat la pedalare si o autonomie estimata intre 60 si 145 de kilometri. Conceptul presupune deplasarea in situatii dificile, cand mobilitatea asigurata de masini este limitata.

Asadar, inginerii Opel au reusit sa ofere publicului un studiu relevant din punct de vedere istoricdar, in acelasi timp vizionar, anticipand dezvoltarea bicicletelor electrice in urmatorii ani.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente