Ora Pamantului Brasov

Ora Pamantului Brasov

Sambata, incepand cu ora 20.30, Brasovul se va alatura celor 20 de orase din Romania si celor peste 5.000 din lume care vor sarbatori Earth Hour – cea mai mare manifestare de mediu din toate timpurile. Timp de o ora va fi oprit iluminatul public din zona Prefecturii Judetului Brasov, a Cetatuii, a Primariei Brasov si a Postei, din Piata Sfatului, precum si panourile luminoase cu numele orasului existente pe muntele Tampa, gest care doreste sa atraga atentia asupra incalzirii globale si a responsabilizarii brasovenilor fata de protectia mediului.

Mars cu lumanari

Mai multe ONG-uri din Brasov vor sa sarbatoreasca intr-un mod inedit Ora Pamantului, iar incepand cu ora 20.30 vor organiza un mars cu lumanari pe traseul Modarom, Republicii, Piata Sfatului.

In piata, se va canta la chitara, se va desena din lumanari numarul 60, simbolul international al evenimentului. Daca doriti sa va alaturati acestei manifestari, sunteti asteptati sambata de la ora 20:00, in fata cladirii Modarom. Sunteti rugati sa aduceti lumanari, tip candela, pentru a le putea folosi la actiunea din Piata Sfatului.

O seara romantica

Ca in fiecare an se vor alatura acestei sarbatori si numeroase localuri din Brasov, baruri si cafenele, care vor oferi clientilor o seara la lumina lumanarilor.

Puteti sarbatori Ora Pamantului si acasa: stingeti toate luminile, scoateti din priza aparatele electrocasnice, aprindeti o lumanare si bucurati-va de o ora “uplugged”, alaturi de cei dragi.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente