Oradea: Gala Premiilor Facultatii de Protectia Mediului rasplateste performanta

  0
  333
  Oradea: Gala Premiilor Facultății de Protecția Mediului răsplătește performanța
  Oradea: Gala Premiilor Facultatii de Protectia Mediului rasplateste performanta

  Miercuri, de la ora 11.00, la Oradea are loc “Gala Premiilor Facultatii de Protectia Mediului”. In cadrul acestei gale, ajunsa la a treia editie, cadrele didactice remarcate prin activitatea editoriala si de cercetare in anul precedent vor fi rasplatite in mod simbolic cu diplome.

  Vor fi premiati autorii articolelor publicate in reviste cotate ISI, cercetatorii care au elaborate si castigat finantari pentru proiecte sau cei care au obtinut brevete de inventii.

  Facultatea de Protectia Mediului se mandreste cu faptul ca in anul 2011 inca 17 cadre didactice au primit titlul de doctor, iar pentru aceasta frumoasa performanta, proaspetii doctori, vor primi si ei diplome de excelenta.
  De asemenea, 16 cadre didactice care au publicat cel putin 2 carti in anul 2011 vor primi o diploma de excelenta. Tot diploma de excelenta va primi si seful de lucrari dr. ing. Alin Teusdea, autorul unui capitol de carte publicat la prestigioasa editura austriaca Intech Verlag.

  Nu in ultimul rand, in anul 2011, cateva cadre didactice ale Facultatii de Protectia Mediului au ajuns la varsta de pensionare: prof. univ. dr. ing. Maria Zapartan, prof. univ. dr. ing. Csép Nicolae, prof. univ. dr. ing. Petru Burescu, conf. univ. dr. ing. Atanase Dalea. Pentru activitatea lor didactica si de cercetare meritorie, domniile lor vor primi cate o diploma de onoare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.