Deputatul Ovidiu Iane a parasit Partidul Verde si este oficial membru al PSD Suceava

Deputatul Ovidiu Iane a parasit Partidul Verde si este oficial membru al PSD Suceava
Deputatul Ovidiu Iane a parasit Partidul Verde si este oficial membru al PSD Suceava

Deputatul sucevean din Colegiul Vicov-Solca, Ovidiu Iane, a anuntat, sambata, ca a parasit Partidul Verde si s-a inscris in PSD Suceava. Ovidiu Iane a fost ales in Camera Deputatilor din partea USL, el ocupand functia de presedinte executiv al Partidului Verde. Iane a spus ca a parasit acest partid deoarece vrea sa se delimiteze de ultimele declaratii facute de liderul Partidului Verde, Remus Cernea.

De precizat ca Ovidiu Iane s-a inscris pentru prima data in PSD in luna august 2012. La alegerile parlamentare din luna decembrie 2012, Ovidiu Iane a candidat din partea USL, insa din postura de presedinte al Partidului Verde. Ulterior, el a preluat functia de presedinte executiv al Partidului Verde, functia de presedinte al acestei formatiuni politice fiind preluata de deputatul Remus Cernea. Ultimele actiuni publice ale acestuia l-au facut insa pe Ovidiu Iane sa renunte la functia de presedinte executiv al „verzilor” si sa se reinscrie in PSD. „M-am gandit bine si am decis sa ma intorc la PSD. Raman fidel cauzei verzilor, nu m-am dezis niciodata de acest lucru, si voi continua sa promovez in PSD tot ce inseamna idei despre ecologie”, a spus Ovidiu Iane in cursul zilei de sambata, cand a fost prezent la sedinta Consiliului Judetean al Organizatiei Judetene Suceava a PSD.

Trebuie spus ca decizia lui Ovidiu Iane de a se reinscrie in PSD nu era cunoscuta si de liderul Partidului Verde, Remus Cernea. Mai mult, in cursul zilei de sambata, in aceeasi perioada in care avea loc sedinta Consiliului Judetean al Organizatiei Judetene Suceava a PSD, tot la Suceava se desfasura si intalnirea Biroului Permanent National al Partidului Verde. Inainte de inceperea sedintei liderilor „verzilor”, deputatul Remus Cernea a anuntat ca Ovidiu Iane este in continuare presedinte executiv al acestei formatiuni politice, lucru infirmat in cele din urma de catre deputatul sucevean din Colegiul Vicov-Solca.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente