Padina Fest – a cincea editie de munte, sport, aventura si muzica buna

Padina Fest – a cincea edi?ie de munte, sport, aventur? ?i muzic? bun?
Padina Fest – a cincea editie de munte, sport, aventura si muzica buna
Padina Fest – a cincea editie de munte, sport, aventura si muzica buna

Intre 23 si 27 iulie 2014, pe Platoul Padina are loc a cincea editie a festivalului montan Padina Fest. Asa cum ne-am obisnuit participantii, ii asteptam cu multa voie buna si aer de munte la activitati de aventura, cinci zile de concerte, intreceri sportive si relaxare. E vremea sa scoti echipamentul de munte si sa iesi din casa! Noi te asteptam la festivalul verii de la 1500m altitudine.

Daca te-ai saturat de zgomotul si agitatia orasului, la 1500 de metri altitudine intre brazi, ti-am pregatit o sumedenie de activitati si un camping numai bun sa intri in atmosfera de festival. Pentru cei cu spirit de aventura avem catarare la stanca, rapel, tiroliene si megatiroliene, workshopuri de istoria armelor si competitii cu premii. Daca scopul tau este relaxarea, afla ca terasele Zen cu hamace, saci de iuta si umbra au fost create special pentru tine. Unde mai pui ca pe seara te poti bucura si de teatru.

Cand muntomanii se intorc de pe trasee si se insereaza, dam drumul la concerte cu muzica buna intr-un mix care nu te va lasa sa te retragi la cort prea curand. Suie Paparude au urcat in fiecare an pe scena Padina Fest si anul acesta sunt “ready for another one”. Alaturi de ei, in cele cinci seri de festival concerteaza atat trupe romanesti cat si internationale: Implant Pentru Refuz, Grimus, ROA, Valerinne, The Case, Tapinarii, Vrelo (Serbia) si Wordly Savages (Canada, Serbia, Anglia), Lola Marsh(Israel) si altii care vor fi anuntati pe parcurs.

Cum nicio iesire in natura nu este completa fara un pic de sport, al patrulea an consecutiv, organizamMaratonul Bucegilor, o intrecere sportiva cu doua probe independente, Trail Running si MTB Cross-country. Ambele intreceri se adreseaza atat amatorilor entuziasti cat si competitorilor experimentati, fiecare avand cate un traseu lung si unul scurt. Maratonul Bucegilor este organizat cu ajutorulSmartatletic.

Padina Fest – un eveniment responsabil

Promovarea muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural raman prioritatile Padina Fest. Festivalul isi revizuieste constant politica eco dupa care functioneaza. Organizatorii impreuna cu SUPERCOM Dambovita te incurajeaza sa respecti natura si regulamentul festivalului.

Padina Fest seteaza directia ca model de buna practica pentru festivalurile montane, scopul fiind oferirea de activitati de divertisment fara a periclita cadrul natural.

Padina Fest este un eveniment finantat de Administratia Fondului Cultural National si organizat cu sustinerea partenerilor si sponsorilor precum Consiliul Judetean Dambovita, Centrul Judetean de Cultura Dambovita, Primaria Moroeni, Administratia Parcului Natural Bucegi, Hotel Pestera, SUPERCOM Dambovita, Coca Cola, Heineken Romania, Vodafone Romania, Generali Romania, Smartatletic, Lowden, Bububooking, Asociatia Salvatorilor Montani din Romania, KISS FM, Chris Simion, 360 Revolution, Compania Roche prin brandul Accu-Chek si altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *