Previziunile oamenilor de stiinta. In Cernobil va fi construit un urias parc natural

  0
  475
  Lupi mutanti: Efecte necunoscute la 28 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobil
  Previziunile oamenilor de stiinta. In Cernobil va fi construit un urias parc natural

  Cum va fi lumea in 2013? Ce se va petrece in urmatorii 10, 50 sau 100 de ani? Jurnalistii de la BBC au pus cap la cap toate predictiile oamenilor de stiinta si au realizat un infografic menit sa ne ajute sa vedem „in viitor”, scrie antena3.ro.

  Pentru ca smartphone-urile sunt la moda, medicii le vor prescrie pacientilor retetele cu ajutorul aplicatiilor downloadate pe telefoanele mobile, iar chinezii vor avea acces la toate informatiile disponibile pe internet. Mai mult, Pinterest ar putea fi cumparat de Google, chiar in acest an, considera jurnalistii britanici.

  Pana in 2015 Facebook isi va pierde din popularitate, iar robotii vor fi din ce in ce mai des folositi in agricultura si industrie. Pana in 2017, calculatoarele vor fi „dotate” cu un simt al mirosului, iar cu ajutorul telefoanelor mobile ne vom putea „atinge” interlocutorul.

  Pana in 2020 Marea Aral va fi secat, iar pe pamantul din jurul Cernobilului va fi construit un urias parc natural. In ceea ce priveste industria auto, masinile vor fi automate, iar soferii nu vor mai fi nevoiti sa le conduca: pur si simplu vor tasta locul in care vor sa ajunga, iar masina ii va duce la destinatie.

  In urmatorii 50 de ani pe suprafata pamantului va exista cel putin o cladire gigant care va masura 10 kilometri in inaltime, iar unii cercetatori ceva mai indrazneti spera ca pana atunci vom vede primele clone umane.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.