Parc pentru copiii din Utvin, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului

  1
  646

  copii-udvin.JPGIn prezenta elevilor, parintilor si a profesorilor din Utvin, a reprezentantilor Primariei Comunei Sanmihaiu si a domnului Morten Jensen, CEO Smithfield Prod, astazi a avut loc inaugurarea oficiala a primului parc din localitatea Utvin.

  Proiectul, finantat de compania Smithfield Prod, a fost realizat pe un teren viran din curtea scolii generale din Udvin, cu colaborarea Primariei Sanmihaiu (comuna din care face parte satul Utvin) si cu participarea voluntara a angajatilor Smithfield Prod si a catorva parinti din localitate.

  Activitatile desfasurate pentru amenajarea primului parc din localitatea timiseana au generat mult entuziasm, pe tot parcursul celor 200 de ore de voluntariat. De-a lungul unei saptamani, voluntarii Smithfield Prod, alaturi de copiii de la scoala generala din Utvin au nivelat pamantul, au realizat impreuna aleile cu pietris, au participat la instalarea bancilor si a cosurilor de gunoi si la plantarea de arbusti si flori, reusind sa transforme un teren viran intr-o gradina publica.

  Deborah, unul dintre copiii din clasa a v-a care a ajutat alaturi de voluntarii Smithfield Prod, ne-a povestit ca acest parc reprezinta un vis implinit pentru toti copiii scolii. Ea a participat cu mult drag la acest proiect pentru ca stie ca le este destinat lor, copiilor, si pentru ca face ca scoala lor sa fie mai frumoasa.

  In localitatea Utvin sunt 200 de scolari si prescolari care vor beneficia de acest proiect comunitar.

  „La sfarsitul anului trecut Smithfield Prod a demarat o campanie de plantare de copaci in zona Utvin, cu sprijinul scolii din localitate. Astfel, ideea acestui parc s-a conturat in mod firesc. Consideram ca ziua de 1 Iunie este un moment potrivit pentru a face acest cadou copiilor din Utvin care, prin participarea activa la realizarea acestui proiect au invatat mai multe despre responsabilitatea fata de mediul inconjurator si despre munca in echipa. Smithfield Prod sustine prin cultura sa organizationala comportamentul responsabil din punct de vedere social si grija fata de mediul inconjurator. Este o prioritate pentru noi sa ne implicam activ in viata comunitatilor in care traim si ne desfasuram activitatea”, a declarat Morten Jensen, CEO Smithfield Prod.

  „Parcul acesta este mandria scolii noastre si a satului in care locuim pentru ca el este rezultatul muncii noastre, a locuitorilor din Utvin si a voluntarilor de la Smithfield Prod. Este un splendid examen, pe care l-am promovat impreuna. Frumusetea acestui dar ne face sa multumim Smithfield Prod pentru generozitatea de care a dat dovada ajutand la implinirea unei dorinte mai vechi,” a afirmat Edith Catina, directorul Scolii Generale din Utvin.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.