Parlamentul european: Joi va fi abordat cadrul pentru o economie competitiva cu emisii reduse de CO2

Parlamentul european: Joi va fi abordat cadrul pentru o economie competitiva cu emisii reduse de CO2

Deputatii europeni se reunesc saptamana aceasta la Strasbourg. Printre temele de pe ordinea de zi se numara progresul noilor tari candidate pentru aderarea la UE, egalitatea intre femei si barbati si rezultatele Consiliului European din 1 si 2 martie. Va prezentam o parte din temele principale. Mai multe detalii veti afla urmand legaturile din dreapta paginii.

Sesiunea Parlamentului European se redeschide luni cu o dezbatere privind egalitatea de gen, cu accent pe prezenta femeilor in luarea de decizii la nivel politic.

Marti, deputatii europeni vor discuta rezultatele Consiliului European din 1 si 2 martie, in cadrul caruia a fost semnat acordul international privind disciplina bugetara. Parlamentul European va mai aborda si aparitia unor site-uri web discriminatoare in statele membre si epidemia de diabet la nivel global.

Progresul Islandei, Fostei Republici Iugoslave a Macedoniei (tari candidate) si al Bosniei-Hertegovina (potential candidat) va fi dezbatut in plen miercuri. Joi va fi abordat cadrul pentru o economie competitiva cu emisii reduse de CO2.

In afara cadrului sesiunii, deputatii europeni se vor reuni luni cu presedintele Adunarii Generale ONU, Nassir Abdulaziz Al-Nasser, in comisia pentru afaceri externe.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente