Pe bicicleta de Ziua Europei

  0
  374
  Pe bicicleta de Ziua Europei

  Cu ocazia zilei Europei, Facultatea de Studii Europene (FSE) a Universitatii Babes-Bolyai in colaborare cu Clubul de Cicloturism „NAPOCA” (CCN) organizeaza in zilele de marti 3, joi 5 si luni 9 mai 2011, de la orele 20:00, in Aula FSE (Cluj-Napoca, str. E. de Martonne nr.1) o serie de conferinte si proiectii foto cu tema „Bicicleta – factor al dezvoltarii durabile in Uniunea Europeana „.
  In deschidere vor vorbi, din partea UBB, prof.univ.dr.Nicolae Paun, prodecanul FSE, si lect.univ.dr. Radu Barna, apoi urmeaza conferinta”Tratatul de la Lisabona – inceputul unei noi ere pentru cicloturism” si prezentarea cu imagini „Traseul Cicloturistic al Dunarii”, sustinute de Radu Mititean, presedintele Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) si director executiv CCN, iar la final, Radu Barna prezinta proiectia foto „Parti ale Europei – Corsica vazuta de pe bicicleta”.
  Aceste manifestari sunt parte a seriei de conferinte, prezentari si proiectii foto „Bicicleta – factor al dezvoltarii durabile in Uniunea Europeana”, ce va continua la FSE si in zilele de 5 si 9 mai 2011, cu temele „Bicicleta – componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile in Europa” si „Bicicleta ca factor de dezvoltare in mediul rural”.
  Manifestarile sunt dedicate Zilei Europei si totodata fac parte din campania „Velorutia la Cluj 2011” de promovare a utilizarii bicicletei ca mijloc de transport cu rol utilitar si recreativ, derulata de Clubul de Cicloturism „Napoca” sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania.

  Pe bicicleta de Ziua Europei

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.