Peste 1.000 de elevi din Iasi vor sarbatori Ziua Mondiala a Apei!

  0
  801
  Ziua Mondială a Apei, fascinaţie pentru elevi
  Peste 1.000 de elevi din Iasi vor sarbatori Ziua Mondiala a Apei!
  Peste 1.000 de elevi din Iasi vor sarbatori Ziua Mondiala a Apei!

  In aceasta perioada, ApaVital Iasi deruleaza un amplu proiect educational intitulat „Apa – izvorul vietii„, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si Palatul Copiiilor din Iasi. Proiectul se adreseaza  elevilor din scoli, grupuri scolare si licee din Iasi, care iubesc si ocrotesc natura si care doresc sa se implice in actiunile de educatie si constientizare a populatiei asupra consumului de apa potabila si de protejare a mediului inconjurator.

  Punctul culminant al activitatilor va fi inregistrat pe 22 martie, de Ziua Mondiala a Apei. Pe parcursul proiectului, in care vor fi implicati aproximativ 1.200 de elevi, se desfasoara numeroase activitati.
  „Cunoaste drumul apei!” este o campanie de informare stradala pentru constientientizarea opiniei publice in ceea ce priveste risipa resurselor de apa si importanta acestor resurse pentru securitatea alimentara, respectiv pentru sanatatea populatiei. Pe 22 martie 2013, circa 30 de elevi vor imparti in Iasi materiale promotionale cu imagini si mesaje adecvate privind masuri concrete de reducere a consumului de apa. Actiunea va fi urmata de o vizita a copiilor la Statia de tratare a apei de la Chirita, acolo unde va avea loc si premierea lucrarilor realizate in cadrul proiectului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.