Peste 1.100 de biciclisti vor pedala la Dumbrava cu Margaritar in Parcul Natural Comana

0
680

Peste 1.100 de rideri s-au inscris deja la cursa ce se va desfasura pe 8 august la Dumbrava cu Margaritar in Parcul Natural Comana.

Dumbrava cu Margaritar_Riders Club 4Una dintre cele mai frumoase competitii de ciclism ale verii datorita locatiei si frumusetilor naturale deosebite este fara indoiala Dumbrava cu Margaritar, eveniment organizat de Riders Club pe 8 august, in Parcul Natural Comana.

Invitatia la distractie in natura a fost deja acceptata de peste 1.100 de ciclisti care s-au inscris deja in competitie.

Dumbrava cu Margaritar va lua startul in localitatea giurgiuveana Mihai Bravu si promite o experienta aparte prin atractitivitatea zonei, traseele de concurs, dar si serviciile si beneficiile oferite.

Verdeata cat se poate cuprinde cu ochii, poteci racoroase, fauna bogata, multa voie buna si rost de distractie maxima pe doua roti este ceea ce ii asteapta pe concurenti!

Aflata la cea de-a treia editie, competitia din calendarul de ciclism al Riders Club va poarta pasii si rotile pe 3 trasee de concurs ce imbina intr-un mod armonios drumurile forestiere si single track-urile speciale: Scurt, de 13 km, destinat copiilor sub 14 ani dar si oricarui rider incepator; Standard, de 20 km, dedicat celor care au peste 14 ani si ceva mai multa experienta competitionala; Epic, de 40 km, care provoaca ciclistii bine antrenati si caliti in curse MTB sa dea ce au mai bun.

Pe aceste trei rute se vor desfasura nu mai putin de 40 de curse, impartite pe abilitati si categorii de varsta.

Cei care nu si-au rezervat inca un loc in concurs mai au ocazia astazi, 5 august, pana cel tarziu la ora 23:59, cand este ultima zi de inscriere online si de achitare a taxei de participare la Dumbrava cu Margaritar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.