Vesti pentru posesorii de caini din sectorul 6. Cat de mari sunt amenzile daca nu faci curatenie dupa animal

Posesorii de caini care, in timpul plimbarilor pe domeniul public, nu au asupra lor materialele necesare pentru a face curatenie risca amenzi intre 200 si 500 de lei, in sectorul 6, unde in luna iulie au fost sanctionati pentru aceasta abatere 33 de cetateni, potrivit primariei.

In luna iulie a acestui an, agentii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 au aplicat 228 sanctiuni contraventionale persoanelor care nu au intretinut curatenia si igiena in spatiile adiacente zonelor de locuit, spatiile de desfasurare a activitatii, curti, spatiile verzi din jurul blocurilor.

Conform prevederilor Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 120/2010, privind Normele de salubrizare si igienizare ale Municipiului Bucuresti, nerespectarea acestor conditii constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 1000 lei la 3000 lei pentru persoane juridice si de la 200 lei la 1000 lei pentru persoane fizice.

In iulie, politistii locali din sectorul 6 au aplicat 33 de sanctiuni contraventionale posesorilor animalelor de companie care, in timpul plimbarilor pe domeniul public, n-au detinut asupra lor materialele necesare (faras, matura, punga) pentru curatarea dejectiilor provenite de la acestea.

Cei care nu se conformeaza risca sa fie sanctionati contraventional cu amenzi cuprinse intre 200 lei si 500 lei.

Directia Generala de Politie Locala Sector 6 informeaza ca actiunile de control se vor desfasura permanent, aplicandu-se, de cate ori va fi cazul, sanctiuni contraventionale, cu scopul de a asigura curatenia in sector.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente