Peste 100 de voluntari au participat la Saptamana Globala de Voluntariat

Peste 100 de voluntari au participat la Saptamana Globala de Voluntariat

Peste 100 de voluntari de la Athénée Palace Hilton au colaborat cu organizatii locale de caritate pentru a oferi cazare si servicii comunitatilor locale, cu ocazia primei actiuni anuale organizata de Hilton Worldwide – Saptamana Globala de Voluntariat, desfasurata intre 11 si 18 noiembrie, conform unui comunicat de presa.

Saptamana Globala de Voluntariat, eveniment anual organizat de Hilton Worldwide, este o incoronare a angajamentului pentru voluntariat de pe parcursul intregului an, iar eforturile Athénée Palace Hilton sunt incluse intr-un eveniment ce are loc timp de o saptamana, in care sunt implicate proiecte si evenimente de voluntariat in intreaga lume.

Linda Griffin, Director general Athénée Palace Hilton, a declarat: „Noi, cei de la Athénée Palace Hilton, consideram ca actiunile colective mici pot produce mari schimbari pentru comunitate. Incurajam implicarea membrilor echipei noastre in activitatile de responsabilitate sociala ale companiei noastre. Ne-am implicat indeaproape in campania „Padurea copiilor”, iar anterior am sustinut o campanie de strangere de fonduri pentru actiuni caritabile pentru a marca Ora Mondiala a Pamantului de anul acesta si suntem incantati sa continuam sa sprijinim asemenea actiuni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *