Peste 12.800 de voluntari sunt asteptati joi la actiuni de ecologizare la nivelul intregii tari

Peste 12.800 de voluntari, atat angajati ai institutiilor de mediu, cat si voluntari ai ONG-urilor, elevi si studenti preocupati de protectia mediului vor participa joi la actiuni de ecologizare la nivelul intregii tari, potrivit datelor transmise, miercuri, de Ministerul Mediului.
ecologizare
Astfel, angajati ai Ministerului Mediului, ai agentiilor locale si regionale de protectia mediului, ai Comisariatelor Garzii Nationale de Mediu, ai Directiilor de Ape si ai Sistemelor de Gospodarire a Apelor din cadrul ANAR, ai Institutul National de Cercetare si Dezvoltare “Delta Dunarii” – Tulcea, ai Administratiei Rezervatiei Biosferei “Delta Dunarii” si ai Institutului National de Cercetare – Dezvoltare Marina “Grigore Antipa”, impreuna cu reprezentanti a numeroase organizatii neguvernamentale, scoli generale sau licee vor ecologiza sute de zone verzi, parcuri, paduri, rauri si trasee turistice din Romania.

In Bucuresti, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, va participa la ecologizarea zonei Lacul Morii, incepand cu ora 10:00. La eveniment sunt asteptati sa participe peste 400 de voluntari, reprezentanti ai institutiilor de mediu din zona Capitalei, elevi si membri ai ONG-urilor de mediu.

Sursa: NewsIn

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,167FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente