Peste 150 de elevi participa astazi la o actiune de protejare a mediului

Elevii de la Liceulul Pedagogic “Dimitrie Tichindeal” vor participa astazi, de la ora 13.00, la prima actiune de constientizare pentru protectia naturii care se va desfasura in Municipiul Arad.

Aceasta actiune face parte dintr-un proiect care prevede sensibilizarea tanarei generatii cu privire la importanta existentei unor arii protejate naturale, Parcul Natural Lunca Mursului.

De asemenea, ei vor invata despre ce tipuri de amenintari sunt supuse speciile de plante si animale si ce se poate face pentru protejarea lor.

In acest proiect vor fi implicati mai multe unitati de invatamant din Arad. Este vorba despre 20 de scoli, care au fost desemnate prin extragere.

“Intru-cat prima unitate de invatamant extrasa a fost Liceul Pedagogic “Dimitrie Tichindeal” la aceasta scoala va avea loc prima actiune, care deja a fost programata in prezenta a peste 150 de elevi.

O mascota va fi prezenta la aceasta actiune, precum si la cele care vor urma, distribuind materiale promotionale participantilor” a spus Ovidiu Parv, directorul Parcului Natural Lunca Mursului.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente