Piramidele descoperite in urma cu sase ani in Bosnia radiaza energie

Piramidele descoperite in urma cu sase ani in Bosnia radiaza energie

Asa-zisele piramide descoperite in urma cu sase ani in apropierea capitalei bosniace Sarajevo radiaza energie, conform unui anunt facut la Ljubljana de americanul de origine bosniaca Semir Osmanagic, un pasionat de arheologie, care le-a descoperit in premiera in 2006, socand comunitatea arheologilor locali, transmite portalul earth-chronicles.

Cateva dintre formatiunile piramidale bosniace au un camp energetic puternic, potrivit acestuia. ‘Cu ajutorul fizicienilor si specialistilor in ingineria electrica am demonstrat ca partea de sus a Piramidei Soarelui radiaza o energie ce vine din adancurile ei’, a spus Osmanagic, indicand ca astfel de anomalii se pot observa si la cateva piramide de alaturi.

Sub ‘Piramida Soarelui’, un grup de arheologi, sub conducerea lui Osmanagic, a mai descoperit tuneluri subterane cu o lungime de cativa kilometri. Deocamdata, acestia au reusit sa curete un tronson de 600 de metri de tunel, deschis deja accesului public.

Piramidele din Bosnia au fost descoperite in 2006, in apropiere de satul Visoko, situat la aproximativ 30 km nord-vest de capitala Sarajevo. Toate sunt acoperite cu un strat gros de sol si pana atunci au fost considerate simple coline. Cea mai inalta dintre ele masoara 70 de metri si era cunoscuta ca dealul Visocica pana in momentul in care a fost denumita ‘Piramida Soarelui’ de Osmanagic, un personaj controversat, a carui ‘descoperire’ a fost puternic contestata de comunitatea arheologilor din Balcani, care sustine ca dealurile de langa Visoko sunt formatiuni geologice naturale si nicidecum piramide.

Arheologul crede ca structurile piramidale descoperite de el sunt facute de mana omului si au fost construite aproximativ in secolul al XII-lea i.Hr. de vechii iliri. Daca aceasta ipoteza ar fi corecta, atunci acestea ar fi de trei mai vechi decat ‘surorile lor’ de la Giza (Egipt).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *