Romanii vor defila cu o tinuta ecologica la Jocurile Olimpice

Asa vor arata sportivii romani pe 27 iulie la festivitatea de deschidere a JO

Ivan Patzaichin a creat un nou look pentru delegatia Romaniei la Londra, fara pantaloni la dunga si sacouri largi.

Eleganta si confort, materiale naturale, bumbac, denim, matase, piele, taieturi asimetrice, sacouri cambrate, cromatica proaspata care combina culori alese din padurea Letea, alb, ocru, bleumarin si gri, colaje imprimate pe tricouri si esarfe. Acestea sint elementele de baza ale tinutei cu care sportivii si antrenorii vor defila pe 27 iulie, la Londra, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice si care a fost prezentata aseara, in premiera, de catre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Este o altfel de conceptie, care apartine casei de moda Ivan Patzaichin, cea care a creat noul look olimpic al „tricolorilor”. „Am participat la zece Olimpiade, cinci ca sportiv si cinci ca antrenor, si m-am saturat de eternele costume clasice pe care le-am purtat. Nu mi-au placut niciodata, iar acum am avut ocazia sa aduc schimbarea”, a declarat multiplul campion olimpic si mondial la canoe.

Realizarea vestimentatiei olimpice apartine designerului Olah Gyarfas si a pasiunii acestuia pentru hainele sport, „iar rezultatul este o colectie care respira un aer urban si contemporan”, a explicat Patzaichin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *