Polaris mai are doua zile la dispozitie sa obtina autorizatia de mediu

  0
  455

  Societatea care se ocupa de colectarea gunoiului in municipiul Targu Jiu risca sa ramana cu masinile trase pe dreapta. In urma cu aproape doua saptamani, societatea Polaris M Holding a primit o amenda de la garda de Mediu Gorj, in valoare de 60.000 de lei pentru ca nu avea autorizatie de mediu. In plus, a primit si termen de 14 zile sa obtina aceasta autorizatie, in caz contrar, riscand sa isi inceteze activitatea.

  Termenul limita este destul de aproape dar actul respectiv intarzie sa apara, conducerea Agentiei pentru Protectia Mediului, institutia de unde se obtine acea autorizatie, precizand ca nici nu stia nici de amenda si nici de riscul de a fi sistata activitatea societatii. Gheorghe Fometescu, directorul APM Gorj a afirmat ca autorizatia va veni „in scurt timp”, actele fiind deja depuse de societate. „Au depus documentele la noi si acum asteptam raspunsul. Termenul limita este de 30 de zile si nu cred ca vor fi probleme, mai ales ca este vorba de o societate serioasa. In scurt timp Polaris, va primi si autorizatia de mediu” a afirmat Gheorghe Fometescu.

  Pana atunci insa, riscul ca municipiul sa ramana ingropat in gunoaie, pentru ca nu mai are cine face salubrizarea, este destul de mare. In ceea ce privesc demersurile pe care le va intreprinde in zilele urmatoare Garda de Mediu, nu se pot spune prea multe, comisarul sef Ovidiu Ilie fiind in concediu.

  Pe de alta parte, Fometescu a ramas uimit ca societatea are o amenda si un termen limita pentru a obtine autorizatia. „Sincer, nu stiam despre acest lucru. Poate ca au primit dar nu vad care ar fi motivele, pentru ca societatea, din cate am observat este una destul de serioasa. Ar fi pacat sa nu mai functioneze pentru ca nu mai are cine strange gunoiul prin oras si asta va dati seama ce inseamna” a afirmat Fometescu.
  Sursa: Gorj Domino

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.