Premiere de gala, pentru proiectele de mediu

Cele mai inedite proiecte vor fi premiate la Bucuresti
Cele mai inedite proiecte vor fi premiate la Bucuresti

Firmele, asociatiile si persoanele fizice se pot inscrie in competitia pentru cele mai de impact proiecte de mediu din tara.

34Life s-a inscris la Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, care va avea loc la mijlocul lunii decembrie, la Bucuresti. Organizatorii galei vor acorda marele premiu al galei proiectelor destinate colectarii si recilarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Celelalte proiecte, destinate protejarii mediului in diverse moduri, vor primi alte trei premii. In plus, va fi acordat un premiu al publicului, pentru ca toate proiectele vor beneficia de promovare.

Inscrierile pentru marea gala au loc pana la finele lunii noiembrie, online, pe www.premiilepentrumediu.ro. Mai mult, pana in 30 noiembrie, Ecotic faciliteaza preluarea echipamentelor casate de companii, organizatii sau institutii si inscrierea automata a acestora in cursa pentru marele premiu.

Asociatia 34Life s-a inscris in cursa cu proiectul “Brasov 775 de ani – File Verzi”. Micutii de la gradinitele nr. 23 si nr. 25 au plantat alaturi de voluntarii asociatiei 70 de arbori si 960 de plante ornamentale, in curtile gradinitelor. Astfel, membrii 34Life au dorit sa-i responsabilizeze pe cei mici, fata de mediul in care traiesc, invata si se joaca.

Gala Premiilor Pentru un Mediu Curat se afla la a doua editie si esteorganizata de Asociatia “Ecotic”, cu sprijinul Garzii de Mediu si in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Brasov.


Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente