Premii oferite pentru militantii in protejarea mediului

Premii oferite pentru militantii in protejarea mediului
Premii oferite pentru militantii in protejarea mediului

Tablete, unitati de memorie externa, aparate foto, boxe, sisteme audio, diplome si carti au recompensat astazi activitati de protectia mediului desfasurate de peste 20 de scoli din municipiul Botosani. Premierea a avut loc in Sala de marmura a Teatrului „Mihai Eminescu”, in cadrul unui eveniment organizat in parteneriat de Agentia de Protectie a Mediului, Inspectoratul Scolar si Primaria Municipiului Botosani.

Unitatile de invatamant participante au desfasurat in lunile aprilie si mai diverse activitati de reciclare, colectare de deseuri, simpozioane si seminarii de constientizare a problemelor de mediu, iar premiile au fost oferite de Ziua Mondiala a Mediului.

Numerosi copii, cadre didactice si oficialitati au participat la premierea ce a evaluat in cea de a VI-a editie, doua categorii de proiecte: ale scolilor gimnaziale si ale liceelor.

„Personal am inceput activitatea de profesionist in domeniul protectiei mediului in urma cu peste 20 de ani, odata cu infiintarea agentiei botosanene de profil. De atunci aceasta activitate a devenit din ce in ce mai importanta, deoarece suntem cu totii mai constienti ca sanatatea mediului inconjurator este esentiala. Urez La Multi Ani tuturor profesionistilor din domeniul protectiei mediului si felicit toti participantii acestui concurs.”, a declarat prefectul Costica Macaleti in debutul evenimentului.

Ocupantii locurilor I au fost Ecoscoala nr. 10, la prima categorie si Colegiul A.T.Laurian la categoria liceelor. Premiile, in valoare totala de 5.000 de lei, au constituit o surpriza placuta pentru elevii castigatori.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente