Premiu de recunoastere pentru programul „Plantam fapte bune”

Premiu de recunoastere pentru programul „Plantam fapte bune”
Premiu de recunoastere pentru programul „Plantam fapte bune”

Asociatia Pentru Dezvoltare Comunitara „Alutus” este primul ONG romanesc care a primit un premiu la gala „ONG-ul anului” organizat de Federatia Organizatiilor Civile din judetul Covasna.

„Alutus” a primit mentiune pentru proiectul „Plantam fapte bune”, ce a avut loc anul trecut, cand sute de voluntari au plantat puieti pe o parcela la Valcele. Presedintele „Alutus”, Catalin Lazar, ne-a declarat ca este bucuros pentru aprecierea primita, si considera ca premiul este cu atat mai valoros cu cat „Alutus” este o asociatie tanara, de doar un an.

„Acest premiu este recunoasterea activitatilor noastre, in special a proiectului Plantam fapte bune, dar nu numai. Alutus a fost prima organizatie romaneasca premiata la aceasta gala, asadar am spart gheata din acest punct de vedere. Vad ca incet-incet asociatiile se apropie, iar din acest lucru toti avem de castigat, si mai ales are de castigat societatea” – ne-a declarat presedintele Alutus, Catalin Lazar.

Pentru titlul de ONG-ul anului 2013 au fost nominalizate 17 organizatii, premiul I fiind castigat de organizatia de tineret EMI din Targu Secuiesc.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,209FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente