Presedintele ANAT: Trebuie sa promovam turismul de aventura

  0
  421
  Presedintele ANAT: Trebuie sa promovam turismul de aventura
  Presedintele ANAT: Trebuie sa promovam turismul de aventura
  Presedintele ANAT: Trebuie sa promovam turismul de aventura

  Romania are numeroase avantaje generate de faptul ca resursele, geografia tarii, climatul si atractiile naturale sunt produsele necesare dezvoltarii turismului de aventura.

  Natura salbatica, plimbarile, excursiile pe rauri, organizate in prezent de operatori de turism de aventura, se numara printre punctele forte ale turismului romanesc.

  Romania este in etapa in care studiile facute in ultimii ani au subliniat necesitatea atragerii turistilor catre toate zonele cu potential turistic, iar turismul de aventura este unul dintre acestea, potrivit presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Razvan Filipescu, citat de Agerpres.

  Turismul de aventura este o zona cu potential si autoritatile din domeniu doresc ca acest tip de turism sa fie din ce in ce mai promovat prin organizarea de evenimente.

  Filipescu a participat recent la conferinta „Turismul de aventura – viitorul turismului mondial: Oportunitati pentru dezvoltarea industriei de turism de aventura si a comunitatilor locale in Romania”.

  In cadrul conferintei au avut loc prezentari in vederea identificarii de oportunitati pentru dezvoltarea turismului de aventura.

  A fost analizat si modul in care acesta poate contribui la dezvoltarea comunitatilor locale.

  Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism a evidentiat rolul turismului de aventura in cresterea numarului de turisti straini in Romania.

  Acesta a adeclarat ca Romania are numeroase avantaje generate de faptul ca resursele, geografia tarii, climatul si atractiile naturale sunt produsele necesare dezvoltarii turismului de aventura.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.