Prezenta romaneasca la Paris – Sisteme de verificare a performantei de mediu

Pollutec Horizons este un tirg international, de mare anvergura, care promoveaza politicile si tehnologiile pentru protectia mediului. Editia de anul acesta va avea loc in perioada 27 – 30 noiembrie, la Paris, in paralel cu a treia editie a forumului ETAP – “Sisteme de verificare a performantei de mediu” (27 – 28 noiembrie 2007). Evenimentul, care include o expozitie si o serie de conferinte, urmareste diseminarea solutiilor tehnologice si administrative la provocarile economice si de mediu, reunind anual in jur de 1.500 expozanti si 40.000 de vizitatori.

Uniunea Europeana isi aniversseaza anul acesta 50 de ani de la Infiintare, fiind totodata si primul an al Romaniei in calitate de stat membru UE. Cu aceasta ocazie, organizatorii Pollutec au oferit MMDD (Ministerul Mediului si al Dezvoltarii Durabile), precum si CCIB (Camera de Comert si Industrie a municipiului Bucuresti) si CCIR (Camera de Comert si Industrie a Romaniei), un stand gratuit la expozitie (9 mp la sectiunea Institutii-Administratie-Cercetare), pentru o participare oficiala (in premiera). De asemenea, Ambasada Romaniei la Paris si-a manifestat disponibilitatea pentru promovarea prezentei romanesti la Pollutec, in incercarea de a promova interesul Romaniei pentru evolutii de ultima ora in domeniul tehnologiilor, produselor si serviciilor ecologice, pentru a beneficia de experienta altor tari in domeniu.

Organizatorii au manifestat, la rindul lor, un interes deosebit pentru prezenta Romaniei la tirg, pentru ca participantii sa cunoasca politicile de mediu ale Romaniei si eforturile pe care aceasta le intreprinde in domeniu, in vederea stabilirii unor legaturi de colaborare cu tara noastra. MMDD va fi prezent la stand cu materiale informative privind Programul Operational Sectorial Mediu, precum si cu informatii despre actiunile ETAP Romania.

Sursa: Monitorul de Cluj

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,150FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente