Primele cursuri acreditate de Manager in Responsabilitate Sociala

 

Primele cursuri acreditate de Manager in Responsabilitate Sociala
Primele cursuri acreditate de Manager in Responsabilitate Sociala

Actionam responsabil! in parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) organizeaza in perioada 21 – 23 februarie 2014, respectiv 28 februarie – 2 martie 2014, primul curs pentru formarea managerilor in responsabilitate sociala, acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Definirea rolului pe care un manager in responsabilitate sociala ar trebui sa il aiba si formarea profesionala in acest domeniu reprezinta aspecte cheie pentru stimularea implicarii sociale a organizatiilor si promovarea initiativelor de responsabilitate sociala.

In acest sens, cursul contribuie semnificativ la dezvoltarea unei abordari integrate a principiilor responsabilitatii sociale in strategia fiecarei organizatii.

Competente profesionale dobandite:

  • Planificarea sistemului de manangement in responsabilitate sociala;
  • Organizarea sistemului de management in responsabilitate sociala;
  • Administrarea sistemului de management in responsabilitate sociala;
  • Evaluarea si raportarea performantei de responsabilitate sociala;
  • Dezvoltarea profesionala in domeniul responsabilitatii sociale;
  • Implementarea principiilor apartinand principalelor standarde din domeniu: ISO 26000, SA 8000, Global Reporting Initiative (GRI) si Global Compact.

Cursul de Manager in Responsabilitate Sociala se adreseaza tuturor persoanelor care activeaza in domeniul responsabilitate sociala, fie ca fac parte din companii sau ONG-uri.

Cursul de Manager in Responsabilitate Sociala se finalizeaza cu sustinerea unui examen scris si a unei prezentari.

Participantii la acest curs vor primi certificare dubla:

  • Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, insotit de suplimentul descriptiv care atestaa competentele dobandite pentru specializarea “Manager in Responsabiliate Sociala”.
  • Certificat de absolvire eliberat de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa ce dovedeste participarea si absolvirea cursului de “Manager in Responsabilitate Sociala”.

Pentru mai multe informatii despre continutul cursului si modalitatea de inscriere, va rugam sa accesati www.actionamresponsabil.ro sau sa ne scrieti la [email protected].

Persoana de contact: Sorina Oprea; E-mail: [email protected]Telefon: 0762.248.174

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *