Programul de reabilitare a infrastructurii rutiere din Caransebes este in grafic, in armonie cu natura

  0
  380
  Sorin Oprescu vrea sa se impace cu biciclistii: Le face piste si pe carosabil si pe trotuar
  Programul de reabilitare a infrastructurii rutiere din Caransebes este in grafic, in armonie cu natura

  Programul de reabilitare a infrastructurii rutiere din Caransebes este in grafic. In ultimele zile, s-au efectuat lucrari de asfaltare pe mai multe artere intravilane, precum Crisan, Closca si Eftimie Murgu pana la intersectia cu Baba Novac.

  Potrivit viceprimarului Cornel Galescu, o noutate este amenajarea pe aceste strazi a unor benzi pentru biciclisti. „Avem in plan sa amenajam piste de biciclete pe multe din artere pentru ca numarul biciclistilor creste, iar odata cu aglomerarea strazilor bicicleta poate fi o solutie si trebuie sa venim in sprijinul celor care aleg acest mijloc de deplasare“, a spus noul viceprimar.

  Acesta s-a referit si la recentele lucrari din zona centrala, precizand ca distribuitorul de gaz metan s-a vazut nevoit sa inlocuiasca mai multe tevi foarte vechi pentru a asigura o presiune normala pe strazile C.D. Loga, Mihai Viteazul, Halici si Morilor. Pe de alta parte, Galescu a punctat si cateva aspecte legate de preocuparea administratiei locale pentru esteticul strazilor din Caransebes.

  Astfel, in perioada imediat urmatoare, echipele municipalitatii vor trece la plantarea de pomi care sa bucure ochiul dar si sa aduca un folos din punct de vedere al mediului, mai ales ca pozitionarea Caransebesului aproape de natura si de munte cere acest lucru.
  „Este vorba de plantarea unor arbusti ornamentali si ma gandesc in special la strada Ardealului, unde gardul din fier forjat va fi intrerupt si din loc in loc vor fi plantati pomi. Vrem sa extindem acest proiect la nivelul intregului municipiu“, a incheiat Galescu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.