Puncte de colectare electrocasnice in Botosani

0
1425
Start in campania “pentru un mediu curat”, puncte de colectare electrocasnice
Start in campania “pentru un mediu curat”, puncte de colectare electrocasnice

Start la Campania “Impreuna pentru un mediu curat” campanie de colectare selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice – editie 2012

S.C. URBAN SERV S.A. Botosani, in parteneriat cu Primaria Municipiului Botosani, Asociatia ECOTIC si A.P.M. Botosani, vine in intampinarea dumneavoastra si va ajuta sa predati echipamentele electronice uzate sau invechite.

Campania de colectare se va desfasura incepand cu data de 25 iulie 2012 respectand programul punctelor fixe de precolectare instalete in municipiul Botosani.

.
Colectarea de la populatiea municipiului se va face direct prin punctele de colectare:

  •   Punct 1. Asociatia de proprietari nr. 27 aleea Curcubeului – Program Luni si Joi 09:00-16:00
  •   Punct 2. Asociatia de proprietari nr. 36 str. Aprodu Purice (zona gara, in spatele magazinului Util) – Program Marti 09:00-16:00 si Vineri 09:00-13:30
  •   Punct 3. Asociatia de proprietari nr. 63 str Independentei (zona Serconf) – Program Miercuri 09:00-16:00

.

  1. Preluarea de la domiciliul solicitantului se va face in cazuri exceptionale (persoane in incapacitate de a se deplasa la punctele de colectare, aparatura electrocasnica greu de transportat)
  2. Colectarea din zona locuitorilor la case se va face dupa programul de colectare selectiva a deseurilor reciclabile
  3. Colectarea de la agenti economici si institutii se va face pe baza solicitarii telefonice la dispeceratul S.C. URBAN SERV S.A. Botosani cu respectarea programului de colectare si transport

 

Campanie de informare, constientizare si de colectare selectiva a DEEE-urilor, este realizata cu scopul ca detinatorii de astfel de deseuri sa inteleaga ca depozitate necorespunzator DEEE-urile se transforma in timp in deseuri periculoase ce atenteaza la sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator si blocheaza resurse importante de materie prima necesara realizarii unor noi produse.

Campania se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, oferind posibilitatea preluarii cu TITLUL GRATUIT a DEEE-urilor.

Apelati S.C. URBAN SERV S.A. Botosani la numarul de telefon 0231517007 sau 0747081027 si noi va stam la dispozitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.