Programul „Rabla” isi inceteaza valabilitatea

  0
  334
  Romanii se inghesuie sa inmatriculeze masinile ca sa evite noile taxe de poluare
  Romanii se inghesuie sa inmatriculeze masinile ca sa evite noile taxe de poluare

  Tichetele valorice distribuite de Administratia fondului de mediu in cadrul Programului de stimulare a innoirii parcului auto national (Programul „Rabla”) isi inceteaza valabilitatea la data de 23 noiembrie 2010, face cunoscut Agentia pentru Protectie Mediului Suceava.

  „Reamintim persoanelor care detin tichete valorice si nu au achizitionat inca autoturisme ca respectivele bonuri sunt valabile pana la data de 23 noiembrie 2010, iar neutilizarea acestora, in termenul mentionat, atrage anularea participarii in Program”, avertizeaza directorul executiv, Iluta Cocris.

  Ghidul de finantare a Programului de stimulare a innoirii parcului auto national a fost aprobat pe 29 decembrie 2009. Printre principalele prevederi valabile in 2010 s-au numarat cele referitoare la instituirea primei de casare sub forma de tichet valoric cu o valoarea nominala de 3.800 lei. Conform ghidului, pentru achizitionarea unui autovehicul nou au putut fi folosite unu, doua sau cel mult trei tichete, valoarea acestora scazandu-se, de catre producatorul validat, din pretul de comercializare al autovehiculului nou. Diferenta pana la acest din urma pret a fost scoasa din buzunar de catre proprietarul inscris program sau a provenit din credite bancare sau finantare obtinuta in baza unui contract de leasing financiar.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.