Array

Programul turistic “O saptamana la munte”

Programul turistic “O saptamana la munte”
Programul turistic “O saptamana la munte”

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism au lansat programul “O saptamana la munte”, ce se va derula in perioada 14 aprilie – 14 iunie, inclusiv in judetul Cluj.

Tarifele pentru un loc pe un sejur, fara masa, sunt la hotel, vila sau cabana de 2* – 161 de lei, la 3* – 259 de lei, iar la 4* – 368 de lei. Durata unui sejur este de cinci nopti, incepand cu duminica si terminand vinerea. Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi si cu alte date de intrare in intervalul mentionat.

Clujul este cuprins in proiect cu hotelul Alpin din statiunea Baisoara, unitate administrata de catre societatea AB Onix.

“Pana acum, prin acest program au fost puse la dispozitie aproape 600 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele noua serii circa 5.400 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte la preturi reduse. Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse deja in vanzare in agentiile de turism”, se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,547FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente