Proiectul pe teme ecologice “Apa si natura intr-o picatura”

Proiectul pe teme ecologice “Apa si natura intr-o picatura”

Proiectul pe teme ecologice “Apa si natura intr-o picatura” organizat de Compania Judeteana ApaServ in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Neamt a ajuns si la Targu Neamt, unde s-a desfasurat cea de-a doua etapa. Aceasta consta in derularea unor actiuni de informare in randul elevilor din judetul Neamt cu privire la importanta resursei naturale care este apa.
Prima etapa a proiectului a constat intr-un concurs de desene ce a avut ca tema sloganul campaniei. A doua etapa, cea de informare, s-a desfasurat la trei colegii din judet. Aceste licee au fost sugerate de Inspectoratul Judetean Neamt in functie de numarul de elevi. Unul din acestea a fost Colegiul Tehnic „Ion Creanga” din Targu Neamt.
Fiecare liceu care participa la aceasta campanie va forma echipe de cate trei elevi. Acestia vor incerca sa ii convinga pe reprezentantii ApaServ si opinia publica despre cat de importante sunt eforturile clare de a oferi spre consum o apa pura. Si, la fel de important, vor incerca sa ofere solutii la problemele actuale care fac referire la consumul de apa.
In fiecare an prezentarile au fost diferite de la un liceu la altul. Premierea castigatorilor va avea loc la Consiliul Judetean in data de 22 martie, iar premiile vor consta in sume de bani si materiale didactice.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente