Proiectul Think Green acum si la Atrium Mall

Proiectul Think Green acum si la Atrium Mall
Proiectul Think Green acum si la Atrium Mall

Tinerii voluntari din Proiectul GAIA care se desfasoara in Arad, si-au pus, azi dimineata, amprenta si pe Atrium Mall. Sustinatori infocati ai naturii, au vrut sa arate aradenilor ca din orice actiune poti invata ceva.

Acestia au umplut un perete din mall numai cu fotografii printate, cu mesaje ecologice, facute la toate manifestatiile de care s-au ocupat. Incepand cu desene si terminand cu mesaje intregul perete a prins viata.

Daca ajungeti pe acolo, nu ezitati sa va uitati. Niciodata nu e prea tarziu sa incerci sa schimbi lumea intr-una mai… verde!

Actiunea s-a derulat in cadrul proiectului GAIA finantat prin Programul Tineret in Actiune – Serviciul European de Voluntariat in cadrul parteneriatului international compus din urmatoarele organizatii: Youth Network for Development and Innovation din Iordania, Canakkale Koza Genclik Dernegi din Turcia si Asociatia Culturala Ingalicia din Spania. Proiectul este coordonat de Asociatia Clubul Tinerilor Aradeni DELTA – Filiala Timis, cu sprijinul Comisiei Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *