Raiul animalelor e in Mexic!

Oamenii s-au obisuit deja cu ideea ca pot lasa animalele de companie la un hotel special amenajat pentru ele. Totusi, oferta in domeniu devine pe zi ce trece tot mai diversificata, iar confortul oferit patrupedelor tot mai mare.

O demonstreaza un hotel din Mexic, unde se poate spune pe drept cuvant ca este Raiul necuvantatoarelor. Sintagma viata de caine isi pierde sensul daca tragem cu ochiul la rasfatul de care au parte patrupedele cazate la hotelul Cocoyoc din orasul mexican Morelos.

Animalele se amuza cat e ziua de lunga intr-o superba gradina, din care nu lipseste piscina. Asta, in cazul in care e prea cald afara si necuvantatoarele au chef de balaceala. Daca nu, se pot retrage sa-si faca siesta intr-un apartament confortabil. Cusca sau colivie dupa caz.

Asadar, stapanii pot fi linistiti. Animalele lor indragite nu vor duce lipsa de nimic si au tot confortul necesar. Luxosul hotel nu duce lipsa de clienti dispusi sa plateasca 24 de dolari pe noapte, pentru ca animalele lor de companie sa aiba parte de rasfatul meritat.

Sursa: PRO TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente