Raliu de biciclete pe Dealul Somleului, pentru profesionistii pe doua roti

Raliu de biciclete pe Dealul ?omleului, pentru profesioni?tii pe dou? ro?i
Raliu de biciclete pe Dealul Somleului, pentru profesionistii pe doua roti
Raliu de biciclete pe Dealul Somleului, pentru profesionistii pe doua roti

Padurea de pe Dealul Somleului, din Betfia, va fi in aprilie locul de intalnire pentru ciclistii profesionisti din intreaga tara. Intre 25 si 27 aprilie, Asociatia Sportiva XTerra organizeaza „Thermal-Enduro”, prima competitie de tip „enduro” din judet si a treia din tara, diferita de restul concursurilor pentru biciclisti prin specificul probelor.

„Vor fi 5 trasee de coborare diferite si se cronometreaza doar coborarile, dar sportivul are un timp limita in care trebuie sa ajunga la urmatorul traseu. Este o competitie similara raliurilor auto”, a explicat pentru BIHOREANUL Istvan Fabian, organizatorul concursului.

Toate cele cinci trasee au fost conturate in padurea de langa craterul de la Betfia, iar sportivii dornici sa participe ar face bine sa le studieze inainte. Dificultatea lor este ridicata, motiv pentru care competitia nici nu este recomandata ciclistilor incepatori sau amatori.

La „Thermal-Enduro” vor putea concura 70 de biciclisti, iar startul inscrierilor s-a dat deja pe site-ul competitiei, www.thermal-enduro.ro. Astfel, vor aparea pe lista concurentilor doar primii 70 de inscrisi. Taxa de participare este de 50 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *