Reclama-preview pentru supercarul ecologic BMW i8

  0
  451
  Reclama-preview pentru supercarul ecologic BMW i8

  Reclama-preview pentru supercarul ecologic BMW i8

  Germanii au investit foarte mult in noua familie de masini ecologice care vor purta indicativul i. Iata acum o reclama-preview cu viitorul supercar BMW i8, filmata chiar pe circuitul de Formula 1 de la Abu Dhabi.

  Am putea spune ca fanii BMW au fost bulversati cand, la Salonul Auto Frankfurt 2009, germanii au prezentat un concept in totala contradictie cu bolizii care poarta badge-ul „M”: BMW Vision EfficientDynamics Concept. Care va fi transpus in serie incepand din 2014, sub forma supercarului ecologic BMW i8.

  Pentru moment, germanii se focuseaza pe cresterea awareness-ului acestui model in randul viitorilor clienti, printr-o serie de reclame si materiale premergatoare – in acest caz avem parte de o reclama-preview a lui BMW i8, al carei mesaj este simplu: masina sport a viitorului va fi nu doar peformanta, ci si economica si ecologica.
  Fata de BMW i3, supercarul i8 nu este o masina strict electrica, avand, de fapt, propulsie hibrida plug-in : un motor diesel de 1,5 litri, cu trei cilindri si turbo, de 163 CP, este combinat cu doua motoare electrice. Cel plasat in partea din spate are 33 CP, iar cel de pe puntea fata ofera un surplus de 80 CP, dar are si o functie boost, pentru 10 secunde oferind pana la 139 CP.
  Ca peformante, BMW i8 promite valori apropiate de ale actualului BMW M3 , cu un demaraj 0-100 km/h in 4,8 secunde, dar o manevrabilitate imbunatatita, gratie raspunsului sistemului de propulsie si a masei de numai 1.450 kg. Bateriile lui i8 se pot incarca total in numai 2,5 ore, iar autonomia in regim strict electric va fi de maximum 50 km. Insa autonomia maxima a masinii poate ajunge la 700 km, consumul mediu de carburant cifrandu-se la numai 3,8 litri/100 km.
  Cat va costa noul BMW i8 si care va fi cadenta acestuia de fabricatie, ramane sa aflam in preajma lansarii pe piata, din 2014.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.