Remus Cernea: Viitorul sta in politica verde, iar tinta noastra este sa promovam tehnologiile verzi!

  0
  341
  Cum lupt? deputatul Remus Cernea împotriva defri??rilor abuzive
  Remus Cernea a anunţat că va înfiinţa Mişcarea pentru Oameni, Natură şi Animale (MONA)
  Remus Cernea: Viitorul sta in politica verde, iar tinta noastra este sa promovam tehnologiile verzi!

  Viitorul sta in politica verde, iar tinta noastra este sa promovam tehnologiile verzi! Sunt declaratiile deputatului USL de Constanta, Remus Cernea, care a sustinut astazi prima conferinta de presa de la preluarea mandatului.

  Este pentru prima data cand in forul legislativ politicienii „verzi” au castigat doua mandate: Remus Cernea, din partea Miscarii Verzilor Democrat Agrarieni, la Constanta, si Ovidiu Iane, din partea Partidului Verde, in judetul Suceava. Politicienii “verzi” se bucura de sprijinul premierului desemnat, Victor Ponta.

  Incurajat de voturile constantenilor, deputatul USL si-a propus sa dezvolte politica verde. Remus Cernea considera ca masina electrica, folosita in campania electorala, a castigat de fapt alegerile. Si cum in politica ecologista, un rol important il joaca temele legate de Marea Neagra, cele mai recente discutii au fost purtate la o reuniune a verzilor europeni, care a avut loc weekendul trecut la Istanbul.

  Remus Cernea a promis ca va fi alaturi de cei care l-au ales ori de cate ori va fi nevoie si isi va deschide un cabinet de audiente la Constanta, unde va fi prezent saptamanal.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.