Array

Renault Trucks a desemnat cel mai eficient ECO sofer al concursului Optifuel Challenge Romania 2014

Renault Trucks a desemnat cel mai eficient ECO sofer al concursului Optifuel Challenge Romania 2014
Renault Trucks a desemnat cel mai eficient ECO sofer al concursului Optifuel Challenge Romania 2014

Competitia Renault Trucks Optifuel Challenge 2014 si-a desemnat castigatorii pentru Romania in urma finalei care s-a desfasurat pe 31 iulie si 1 august la Snagov.

Din cei 172 de participanti la etapele locale, 15 eco soferi s-au calificat in finala.Obiectivul acestora a fost sa obtina cel mai scazut consum posibil la volanul unui camion Renault T460, din gama pentru distante lungi, echipat cu pachetul Fuel Eco si incarcat cu 18 tone.

Unul dintre atributele cheie ale gamei Renault Truck T este economia de combustibil, atat de importanta pentru companii. Aerodinamica imbunatatita a cabinei si lantul cinematic optimizat au permis reducerea consumului pentru noul model cu pana la 5% fata de generatia anterioara. In plus, modelul T este configurat pentru a integra OPTIFLEET, solutia telematica de gestionare a flotei Renault Trucks care creste profitabilitatea operationala.

“Cand am creat noua gama de camioane Renault am avut ca obiectiv sa le oferim clientilor un instrument care sa le protejeze afacerea printr-un management mai usor al costurilor. Performantele de consum obtinute de T 460 in cadrul competitiei Optifuel Challenge in Romania demonstreaza ca ne-am atins acest obiectiv”, a declarat Ginel Trinca, Manager VanzariRenault Trucks in Romania.

Optifuel Challenge este o competitie internationala organizata de Renault Trucks, dedicata condusului intr-un regim eficient si economic. Concursul este deja la cea de-a doua editie. Prima competitie Optifuel Challenge a avut loc in 2012. Anul acesta s-au organizat 4 etape locale in Romania, intre martie si iunie, in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Constanta. Cei mai buni eco-soferi s-au confruntat in finala desfasurata saptamana trecuta la Snagov, al carei castigator a fost Florin Olteanu, reprezentant al companiei Costi Trans, care a obtinut un consum de doar 10,88 litri, in 38 minute. Acesta a fost premiat cu un voucher in valoare de 1.000 de euro, pe care il poate folosi intr-o retea de aproximativ 45.000 de unitati comerciale, si cu un voucher de service de 800 de euro pentru compania pe care o reprezinta.

Podiumul a fost completat de George Macovei, de la Transilv Expressi, de Serban Moisan, de la compania Serban Transporturi, care au castigat de asemenea vouchere de cumparaturi si vouchere de service pentru companie.Totodata, primii trei clasati au fost recompensati cu produse de merchandising Renault Trucks. Castigatorul, Florin Olteanu, va merge in Polonia, la un curs de pregatire pentru marea finala internationala, care va avea loc in octombrie, in Franta. In urma cursului din Polonia soferul cel mai bine clasat va castiga un T 460 pentru companie timp de 6 luni si un voucher pentru cumparaturi in valoare de 4.000 de euro, iar primul clasat de la marea finala internationala va beneficia de un camion T460 pentru 12 luni cu toate costurile incluse pentru compania sa si de vouchere in valoare de 8.000 de euro pentru uz personal. Premiile se pot cumula. Astfel, in cazul in care castigatorul din Polonia va obtine cel mai bun consum si in Franta va pleca acasa cu vouchere de 12.000 de euro si camionul pentru 18 luni.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente