Array

S-a dat startul Competitiei Regionale de Eco-Inovare in Regiunea Vest!

S-a dat startul Competitiei Regionale de Eco-Inovare in Regiunea Vest!
S-a dat startul Competitiei Regionale de Eco-Inovare in Regiunea Vest!

ADR Vest si Asociatia Tehimpuls – Centrul Regional de Inovare si Transfer Tehnologic dau startul Competitiei Regionale de Eco-Inovare din Regiunea Vest si proiectului „Intreprinderi Eco-Inovative in Regiunea Vest”, incepand cu data de 2 septembrie 2014. Evenimentul in cadrul caruia va avea loc deschiderea competitiei si lansarea proiectului se va desfasura la sediul ADR Vest, in Sala de Consiliu.

Competitia Regionala de Eco-Inovare este organizata pentru a doua oara in Regiunea Vest, prima editie desfasurandu-se in anul 2013. La fel ca si in anul precedent, competitia este organizata in cadrul Targului Regional de Inovare – targul urmand sa aiba loc in Arad, in data de 12 noiembrie 2014.

Competitia Regionala de Eco-Inovare se adreseaza tuturor organizatiilor si persoanelor fizice din Regiunea Vest care realizeaza produse eco-inovative si/sau furnizeaza astfel de servicii eco-inovative, scopul acesteia fiind acela de a sprijini start-up-urile eco-inovative si de a sprijini integrarea unor astfel de produse si/sau servicii in cadrul afacerilor deja existente.

Premiile oferite in cadrul Competitiei Regionale de Eco-Inovare vor consta in sesiuni de training, scheme de consultanta si granturi in valoare de 10.000 euro pentru dezvoltarea start-up-urilor inovative. Acestea vor fi acordate in cadrul Targului Regional de Inovare. Premiile vor fi oferite prin proiectul „Intreprinderi Eco-Inovative in Regiunea Vest”, finantat in cadrul Programului Inovare in Industria Verde Romania al mecanismului financiar norvegian 2009-2014 – Norway Grants – al carui operator de program este Innovation Norway.

Atat Programul „Inovare in Industria Verde” Romania, cat si proiectul „Intreprinderi Eco-Inovative in Regiunea Vest” au ca tema centrala eco-inovarea. Produsele, serviciile sau tehnologiile eco-inovative vizate sunt solutiile inovative care isi gasesc aplicare concreta in sustinerea dezvoltarii sustenabile prin reducerea impactului asupra mediului sau prin folosirea eficienta a resurselor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente