14-20 Mai – Saptamana Nationala a Voluntariatului

Saptamana Nationala a Voluntariatului - 14-20 mai 2012

Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) este un eveniment dedicat voluntarilor activi din Romania si tuturor celor cu care acestia colaboreaza in activitatile lor! SNV se adreseaza unei varietati de grupuri care pot avea un rol in dezvoltarea comunitatii lor: organizatiilor sau institutiilor care implica voluntari in activitatea lor, companiilor care doresc sa se implice prin voluntariat in viata comunitatii, voluntarilor activi, centrelor de voluntariat, voluntarilor potentiali (cetateni care doresc sa se implice in comunitate dar nu au gasit inca activitatea cea mai potrivita sau cadrul in care sa faca acest lucru).

SNV este un eveniment gandit ca instrument de promovare a conceptului si practicii voluntariatului; de crestere a profilului voluntarilor in comunitate; de valorificare a potentialului uman existent la nivelul fiecarei comunitati. SNV se afla pe o panta ascendenta atat din punct de vedere al numarului de organizatii implicate in organizarea evenimentului, cat si al numarului de voluntari si beneficiari, sponsori si finantatori, parteneri media si reflectare a evenimentului.

Pro Vobis a initiat acest eveniment in Romania in anul 2002, sprijinind in fiecare an centrele de voluntariat si organizatiile care doresc sa se implice in organizarea de manifestari dedicate SNV pe intreg cuprinsul tarii. Pe langa materiale promotionale personalizate (postere, fluturasi, baloane), Pro Vobis ofera informatii, consultanta, expertiza si participare la evenimentele organizate cu ocazia SNV, precum si coordonarea celor implicati in celebrarea SNV prin colectarea informatiilor si redactarea programului national al SNV si a raportului SNV, in fiecare an.

Acceseaza aici pagina web dedicata Saptamanii Nationale a Voluntariatului!

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente