Si institutiile isi schimba masinile vechi

  0
  522
  Timbrul de mediu favorizează pătrunderea pe piaţa românească a unor maşini deosebit de poluante
  Si institutiile isi schimba masinile vechi

  Serviciul judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud isi imbogateste parcul auto. Acest lucru este posibil, deoarece reprezentantii serviciului au reusit sa inregistreze in programul Rabla 5 autoturisme, pe care vor obtine tichete valorice in valoare de 19.000 de lei. In locul autoturismelor casate, conducerea Serviciului de Ambulanta intentioneaza sa achizitioneze o Dacia sandero Smile, dar si o Dacia Logan MCV , cu 7 locuri.

  Serviciul judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud a inceput demersurile in acest sens, inca din primavara acestui an. Prin urmare, reprezntantii serviciului au dat spre casare 6 autoturisme, vechi de mai bine de 10 ani si care erau deja scoase din uz. Doar 5 dintre ele au fost acceptate. Prin urmare, la Serviciul Judetean de ambulanta vor ajunge tichete in valoare de 19.000 de lei.

  “ In anul 2010 odata cu modificarea ordonantei de urgenta care sista achizitionarea de autoturisme … s-a deschis posibilitatea ca autoturismele care sunt mai vechi de 10 ani sa fie casate si inscrise in prigramul Rabla. Unitatea noastra avand posibilitatea sa se inscrie, am demarat in primavera lui 2012 procedurile necesare si au fost inaintate spre casare 6 autospeciale uzate, scoase din functiune. Au fost acceptate doar 5 astfel ca urmeaza sa fie ridicate cat de curand tichetele valorice. “ a declarat dr. Annabella Muszi manager general SAJ BN.

  Reprezentantii ambulantei, doresc achizitionarea a doua autoturisme Dacia conform celor declarate de dr. Annabella Muszi. “Cu aceste tichete unitatea doreste sa achizitioneze 2 autoturisme Dacia, unul pentru control trafic si unul pentru aprovizionare, asta deoarece nu dispunem de astdel de autoturisme, care ne-ar fi de mare nevoie in activitatea de zi cu zi. Am optat pentru Dacia MCV cu 7 locuri si un sandero Smile pentru control trafic” .
  Cel de-al 6 lea autoturism care a fost inaintat spre casare de catre reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta, a fost refuzat deoarece din cartea de identitate a masinii nu rezulta anul primei inmatriculari. Nu doar aceasta institutie isi va innoi parcul auto, ci si cei de la Penitenciarul Bistrita, care au inscris in program doua autovehicule uzate. Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat cele doua autoturisme, prin urmare institutia va primi doua tichete, in valoare de 7.600 de lei. Si administratia locala a comunei Sieut a depus o cerere de casare pentru trei autoturisme, din pacate, primaria va primi tichete doar pentru doua autoturisme, deoarece a treia masina nu s-a aflat conform datelor depuse, in proprietatea solicitantului. Prin urmare, si primaria din Seiut va primi 2 tichete in valoare de 7600 de lei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.