Scoala de vara pentru copiii care iubesc natura

0
401

Azi s-a deschis cea de-a cincea editie a Scolii de vara de la Muzeul Antipa. Ca si la editiile anterioare, Scoala de vara se adreseaza copiilor cu varste intre 9 si 14 ani, iar inscrierile se fac la 312.88.26/119 sau la [email protected] si [email protected]

Altfel de lectii

Intalnirile de la Scoala de vara nu sunt lectii obisnuite. Copiii vor invata, teoretic si practic, despre fluturi, moluste, pasari, flora spontana din zona Bucurestiului, paleontologie si mineralogie, mamifere, ecologie si procedee de conservare a exponatelor muzeale.

Multe dintre colectiile Muzeului Antipa vor fi folosite ca material exemplificativ si copiii vor fi familiarizati cu munca de laborator si cu iesirile in natura, pentru observare directa. „Invatandu-i pe copii sa observe si sa studieze flora, fauna si mineralele din mediul lor inconjurator, le dezvoltam interesul si responsabilitatea pentru ocrotirea naturii. Ii invatam sa pretuiasca biodiversitatea si sa stie in ce fel o pot apara”, a spus Dorel Rusti, cercetator la Muzeul Antipa.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.