Array

Selectie de proiecte in domeniul protectiei naturii, lansata de Ministerul Mediului

Selectie de proiecte in domeniul protectiei naturii, lansata de Ministerul Mediului

Ministerul Mediului si Padurilor, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial „Mediu”, lanseaza cea de-a cincea sesiune de selectie de proiecte in domeniul protectiei naturii.

Beneficiarii eligibili sunt administratorii si custozii ariilor protejate, agentiile regionale si locale de protectia mediului, institutiile si autoritatile publice, organizatiile neguvernamentale, institutele de cercetare, universitatile, muzeele.

Cererile de finantare pot fi depuse pana la data de 6 iulie 2012, ora 16:00, la sediile Organismelor Intermediare din cele 8 Regiuni de Dezvoltare ale Romaniei. Depunerea este continua, pana la data limita mentionata.

Cererea de finantare (Formularul de aplicatie) si Ghidul Solicitantului sunt disponibile pe pagina de internet dedicata Axei Prioritare 4 a POS Mediu, Ghidul Solicitantului continand detalii cu privire la conditiile de accesare a finantarii, precum si instructiuni de completare si depunere a cererilor de finantare.

Informatii suplimentare:

– In cazul in care aria protejata este localizata intr-o regiune, iar sediul solicitantului se afla intr-o alta regiune, proiectul se depune in regiunea in care aria protejata este localizata.

– In cazul in care proiectul vizeaza o arie protejata a carei intindere depaseste granitele unei regiuni, Solicitantul va depune Cererea de Finantare la Organismul Intermediar din regiunea in care se afla sediul administratiei ariei naturale protejate. In cazul in care aria vizata de proiect nu are constituita structura de administrare/custodie, iar intinderea acesteia depaseste granitele unei regiuni, solicitantul va depune cererea de finantare la Organismul Intermediar din regiunea pe teritoriul careia se afla cea mai mare suprafata a ariei naturale protejate pentru care se solicita finantare.

– In cazul in care proiectul vizeaza arii protejate situate in mai multe regiuni, acesta va fi depus in regiunea in care se afla sediul Solicitantului. In cazul in care proiectul vizeaza arii protejate situate in cel putin trei regiuni diferite, acesta va fi depus la OI POS Mediu Bucuresti.

Toti solicitantii vor fi informati in scris asupra rezultatului selectiei de proiecte.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente