Seminar pentru identificarea unor noi ocupatii in protectia mediului la Craiova

0
395

Conducerea Administratiei Bazinale de Apa Jiu organizeaza luni, 8 noiembrie Seminarul Regional „Identificarea de noi ocupatii in domeniul protectiei mediului” sustinut de catre Asociatia Patronala a Producatorilor si Utilizatorilor de Echipamente Industriale pentru Protectia Mediului – UNIMED.de Gabriela Zanfir

Seminarul este gazduit de catre A.B.A Jiu si se va desfasura la sediul din Craiova, str. N. Romanescu, nr. 54, incepand cu orele 12.00.
„Seminarul Regional pentru diseminarea studiului privind „Identificarea de noi ocupatii in domeniul protectiei mediului” se desfasoara in 9 locatii din tara, printre care si Craiova, in cadrul proiectului SOMEDIU, proiect cu finantare europeana. Seminarul este organizat de catre Comitetul Sectorial Formare Profesionala Protectia Mediului in cooperare cu Administratia Bazinala de Apa Jiu”, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.
Seminarul are ca obiective principale:
– prezentarea conceptiei europene in domeniul formarii profesionale continue a adultilor;
– identificarea de noi ocupatii in domeniul protectiei mediului;
– rolul Consiliului National al Calificarilor si Formarii Profesionale a Adultilor si a Comitetelor Sectoriale de Formare Profesionala a Adultilor;
– notiuni privind standardele ocupationale;
– notiuni privind modul in care se vor organiza si functiona Centrele de Evaluare si validare a competentelor profesionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.