Servicii curatenie Timisoara folosind produse ecologice si bio-degradabile

proiect casa verdeIn premiera in Timisoara firma GoldFar Ecocleaning ofera servicii de curatenie ecologica folosind tehnologie germana pe baza de abur si produsele ecologice si biodegradabile. Pentru ca imaginea firmei dvs sa fie fara pata, echipa Goldfar EcoCleaning a dezvoltat pachetul de servicii integrate de curatenie ce cuprinde servicii de curatenie, servicii de distributie produse si aparatura pentru curatenie, si servicii de deratizare si dezinsectie. Cu o activitate de peste 7 ani in domeniul curateniei, Goldfar EcoCleaning va ofera solutii personalizate pentru curatarea spatiilor in care va desfasurati activitatea, in perimetrul judetelor Timis si Arad.

In conformitate cu cerintele europene, calitatea produselor si serviciilor sunt garantate de certificarile ISO 9001, 14001 si OHSAS 18001. Produsele de curatenie sunt date de parteneriatele si calitatea de reprezentant unic pentru firme germane de marca din domeniul curateniei: Mobiloclean, Dr. Schnell, Dr. Schutz, Lewi si Clean Company din domeniul cosmeticii si detergentilor auto si al firmelor producatoare de aparatura si echipamente pentru curatenie SEBO, Numatic, Vapor-Star si altele.

Toate serviciile de curatenie (firme, spatii de productie, hale, spatii comerciale, spitale, policlinici, evenimente, dezinsectie, deratizare si dupa constructor) folosesc tehnologii si produse ecologice, contribuind la mentinerea starii de sanatate a angajatilor dvs si la protectia mediului inconjurator.

Aceste servicii ecologice devin speciale prin curatarea cu abur, curatarea mochetei in sistem uscat, curatarea si intretinerea pardoselelor vinilice/pvc cu solutii speciale.

Serviciile sunt disponibile in Timisoara, Arad, Lugoj, Sinicolaul Mare, Buzias si alte localitati la cerere iar distributia produselor este disponibila pentru toata tara. Pentru mai multe detalii vizitati website-ul www.eco-cleaning.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *