Sesiune de informare in cadrul Programului Inovare in industria verde

Sesiune de informare in cadrul Programului Inovare in industria verde
Sesiune de informare in cadrul Programului Inovare in industria verde

Innovation Norway, alaturi de partenerul local – Camera de Comert si Industrie Prahova, prin Centrul Europe Direct Ploiesti, a organizat azi sesiunea de informare gratuita din cadrul programului Inovare in industria verde, parte din schema mai larga de finantare: Granturile SEE si norvegiene pentru perioada 2009-2014.

Programul de finantare a fost lansat acum doua zile la Bucuresti, evenimentul derulat la Ploiesti facand parte dintr-o serie de sesiuni regionale din informare care vor avea loc in urmatoarea perioada.Reprezentanti ai Administratiei Publice Locale (Consiliul Judetean Prahova, Primaria Municipiului Ploiesti si Prefectura Prahova) au salutat actiunea CCI Prahova si si-au exprimat cu aceasts ocazie interesul pentru domeniul finantat prin programul norvegian. La eveniment au participat peste 50 de reprezentanti ai companiilor romanesti care desfasoara activitati in regiunea Sud Muntenia.

Programul isi propune sa mareasca gradul de competitivitate al intreprinderilor verzi, inclusiv ecologizarea industriilor existente, inovarea si dezvoltarea spiritului antreprenorial verde. Inovare in industria verde este un program dedicat dezvoltarii initiativelor verzi ale intreprinderilor din Romania.

De asemenea, prin Schema de Granturi Mici, vor fi finantate initiative antreprenoriale eco-inovatoare dezvoltate de catre intreprinderi si organizatii neguvernamentale in zonele mai putin dezvoltate din Romania. Bugetul total disponibil este de 21 623 200 euro.

In cadrul sesiunii de informare, reprezentantii Innovation Norway au prezentat elementele principale ale programului de finantare, precum: criterii de eligibilitate pentru solicitanti si parteneri, procedura de depunere a cererilor de finantare.

Intalnirea s-a incheiat cu o sesiune de intrebari si raspunsuri cu privire la conditiile de finantare ale programului.

Toate informatiile relevante cu privire la programul de finantare sunt disponibile incepand cu data de 12 martie, pe pagina de internet a programului www.norwaygrants-greeninnovation.no.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente