Singura groapa de gunoi „legala” din Valea Jiului a fost blocata de autoritatile locale

0
578

Deranjat de faptul ca societatile locale din Valea Jiului nu-si achita facturile pentru depozitarea gunoiului, primarul Vulcanului, Gheorghe Ile a blocat accesul catre groapa de gunoi. Aceasta este singura groapa de gunoi din zona care functioneaza in conditiile legiigroapa de gunoi

Decizie extrema a autoritatilor locale din Vulcan care au decis sa monteze o bariera in dreptul caii de acces catre groapa de gunoi aflata la marginea orasului pentru a impiedica accesul in zona a celor care nu si-au achitat facturile restante pentru folosirea rampei de depozitare a gunoiului.

Aceasta este singura groapa de gunoi din Valea Jiului care intruneste conditiile legale de mediu si este functionala pana in anul 2016. La ora actuala primaria Vulcan are de incasat zeci de mii de lei de la firmele care folosesc aceasta groapa.

„Am hotarat sa blochez accesul spre groapa de gunoi si astept ca toate societatile de gospodarire din Valea Jiului sa vina sa-si achite restantele. Am montat si cantare pentru a nu exista dubii in privinta cantitatilor de gunoi pe care aceste societati le depoziteaza aici”, a declarat Gheorghe Ile.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.