Skoda organizeaza pe 5 iunie un concurs de biciclete in Padurea Baneasa

  0
  369
  Borbely vrea sa “lamureasca” romanii sa circule cu bicicleta, nu cu masina
  Biciclete

  Skoda va organiza un concurs de mountainbiking in Padurea Baneasa pe 5 iunie. Acesta le este dedicat corporatiilor si se disputa intre echipe de patru persoane, care lucreaza in stafeta.
  zoom

  Skoda lanseaza prima competitie de mountain-bike din Romania dedicata companiilor. Concursul se numeste Skoda Velo Challenge si premiaza cea mai in forma companie din fiecare industrie si va avea loc pe data de 5 iunie 2011. Evenimentul incepe la ora 9:00 si va avea trei parti – competitia, expozitia de biciclete si un after-party. Angajatii corporatiilor implicate se vor intrece intr-o competitie de mountainbiking de tip relay, iar fiecare echipa va avea cate patru concurenti.

  Fiecare membru al unei echipa trebuie sa parcurga prin padurea Baneasa un traseu de circa 10 kilometri. Incrierile in competitie au inceput deja pe portalul www.activeromania.ro , site-ul comunitatii pasionate de sporturi outdoor, creat de Skoda. Premiile pentru echipele din competitie ce vor urca pe podium constau in biciclete, echipamente si accesorii de ciclism, precum si o serie de excursii de weekend alaturi de Yeti, primul SUV de la Skoda. Printre sponsorii evenimentului se numara Black & Decker, Ideal Bikes, Garanti Bank, Gregory”s, Red Bull, Shimano si altii. a koda Yeti este masina oficiala a competitiei a koda Velo Challenge.

  a koda sprijina ciclismul la nivel international inca din 2004, ca parte a directiei strategice a marcii, care a debutat prin productia de biciclete. Compania este unul din partenerii principali ai competitiilor renumite de ciclism precum Tour de France, Giro d”Italia, Tour de Suisse, Tour de Normandie si Road World Championship, organizate de Federatia Internationala de Ciclism (UCI). De asemenea, a koda este unul din principalii suporteri ai celei mai mari competitii de mountain biking din Romania, Prima Evadare, care va avea loc in data de 8 mai 2011, cu startul in Bucuresti, si va reuni peste 2.000 de participanti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.