piste
piste

Slatina ar putea intra in curand in randul oraselor in care au fost amenajate deja piste pentru biciclisti. Asta doar daca Ministerul Mediului isi va da avizul pentru proiectul de la Slatina care vizeaza intr-o prima etapa realizarea nu mai putin de zece kilometri de piste pentru biciclisti. Pentru un astfel de proiect municipalitatea este dispusa sa investeasca peste 31 de miliarde de lei vechi . Cea mai mare parte a banilor ar urma sa vina de la guvern.

Primii zece kilometri cu piste pentru biciclisti ar putea aparea in Slatina in cel mai scurt timp . Asta si daca proiectul depus de primaria Slatina va primii avizele din partea Ministerului Mediului. Investitia pentru realizarea pistelor pentru biciclisti se ridica la peste 31 de miliarde de lei vechi, cea mai mare parte a banilor urmand sa vina de la guvern. Ministerul Mediului ar urma sa aloce 25 de miliarde de lei. In prima etapa pistele se vor intinde pe 10.880 de metri realizandu-se un inel in interiorul orasului :

Si cum este mai bine chiar si mai tarziu decat nici o data slatinenii care folosesc bicicleta ca mijloc de deplasare sau pentru a face miscare spun ca ideea este binevenita. In plus spun ei acesta ar fi un semn de normalitate si civilizatie :

Si reprezentantii Directiei Rutiere din cadrul IGPR spun ca astfel de piste sunt benefice si in plus contribuie chiar la reducerea numarului de evenimente rutiere in care sunt implicati biciclistii :

Oficialii primariei spun ca exista posibilitatea ca proiectul sa fie extins astfel incat sa se ajunga chiar la 20 de kilometri de piste pentru biciclisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here