Slatina, in Saptamana Nationala a Voluntariatului

Slatina, in Saptamana Nationala a Voluntariatului

O serie de activitati extrem de atractive pentru copiii de varste mici, derulate impreuna cu voluntari ai Fundatiei William Tyrell si desfasurate pe platoul din fata Casei de Cultura a Tineretului din Slatina, au deschis, in 9 mai, Saptamana Nationala a Voluntariatului in judetul Olt.

Micutii au desenat pe asfalt, si-au pictat fruntile si obrajii in culori si forme care au starnit entuziasmul general, s-au antrenat in partide fierbinti de bowling, au sarit coarda, au jucat tenis de camp si, nu in ultimul rand, s-au intrecut in arta de a produce si dirija in directia dorita nenumarate balonase de sapun.

In acord cu specificul manifestarilor, subsumate Zilei Arborilor si a Pasarilor, tinerii participanti la concursurile de creatie au incercat, nu fara succes, sa creeze masti de animale si numeroase reprezentari de arbori si pasari.

In 10 mai, voluntarii Fundatiei William Tyrell se vor afla sa Scoala Generala Perieti, Olt, unde vor organiza, impreuna cu elevii de clasele I – IV de acolo, actiuni de creativitate si de animatie.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente