Smiley mai are mult pana sa devina eco

  0
  362

  Smiley recunoaste ca mai are de lucrat la capitolul „stil de viata eco” si crede ca pretul unei asemenea vieti nu ar trebui sa conteze, avand in vedere beneficiile pe care le aduce.Smiley

  Chiar daca nu se vede mergand pe bicicleta la concerte, artistul spune ca si-ar lua un autoturism hibrid sau electric si crede in puterea exemplului pozitiv, atunci cand vine vorba de grija romanilor pentru mediu. Despre vedetele ecologiste, despre protectia mediului in Romania si despre schimbarile pe care le-ar face pentru a avea o viata mai „verde”, Smiley a vorbit intr-un interviu acordat Green Report.

  „Sunt atent la aspectele ce tin de mediu, poluare, natura si incerc, pe cat imi este la indemana sa fac lucruri in sensul acesta. Apreciez extraordinar oamenii care traiesc intr-adevar eco”, spune artistul.

  El apreciaza intentia unor vedete alte persoane publice de a sustine cauze ecologiste, atat timp, insa, cat fac asta sincer si implicat. „E o cale usoara si eficienta de a aduce astfel de probleme in atentia publicului, in special cel tanar, insa e si o modalitate de a te aduce in fata ca personaj”, afirma Smiley, care ii condamna, declarativ, pe cei care se declara prieteni ai mediului si ecologisti convinsi doar de dragul celebritatii sau pentru a castiga bani.

  ” Nu e doar incorect, ci si inutil”, adauga el.

  Sursa: Evenimentul Zilei

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.